foto

Al Jean

  • nar. 9.1.1961 (60 let)
    Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2022 The Simpsons Movie 2
2021 Maggie Simpson in ‘The Force Awakens from Its Nap’
2010 Presidential Reunion
2007 Simpsonovi ve filmu

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Můj táta je bůh (S30E09)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Hádej, kdo nepřijde na večeři (S26E10)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Vánoční vyhazov (S26E09)
2001 The Critic (TV seriál)
Pearl Harbor (S03E10)
Broadway (S03E09)
Harry Potter, Planet of the Apes (S03E08)
další epizody (8)
Simpsonovi (TV seriál)
Homerem zapomenuté děti (S12E20)
Den spratka (S12E13)
Homr (S12E09)
2000 The Critic (TV seriál)
Mission: Impossible 2, Gladiator, Gone in 60 Seconds (S03E02)
X-Men (S03E01)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Všechna sláva, polní tráva (S11E06)
Hádejte, kdo kritizuje (S11E03)
Outsider-art (S10E19)
1997 Teen Angel (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Lízin saxofon (S09E03)
Himlhergotdoneveterkrucajselement (S08E13)
1995 The Critic (TV seriál)
I Can't Believe It's a Clip Show (S02E10)
Sherman, Woman and Child (S02E01)
1994 The Critic (TV seriál)
Dial 'M' for Mother (S01E03)
The Pilot (S01E01)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S04E05)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Cena lásky (S03E08)
Zvláštní čarodějnický díl (S03E07)
Šílený Homer (S03E01)
další epizody (4)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Mluvící hlava (S01E08)
Smutná Líza (S01E06)
Taková nenormální rodinka (S01E04)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Tvůrcovská filmografie