foto

Joel H. Cohen

  • nar. Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Simpsonovi (TV seriál)
The Girl on the Bus (S30E12)
2018 Simpsonovi (TV seriál)
'Tis the 30th Season (S30E10)
Speciální čarodějnický díl XXIX (S30E04)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Baskeťák Bart (S28E17)
Vzhůru z prázdnin (S28E16)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl XXVII (S28E04)
Mléčné mutageny (S27E11)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl XXVI (S27E05)
Málo temný případ (S27E02)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Šáša na odpis (S26E01)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Žlutá pomsta (S25E07)
Před zničením otestujte (S24E10)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Děda na útěku (S24E04)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Dobrý otec Homer (S22E12)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Tenhle život není pro tebe, Lízo Simpsonová (S22E05)
Speciální čarodějnický díl XXI (S22E04)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Nešťastná svatba (S20E15)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Má máma Mona (S19E19)
Skrytá identita (S19E13)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Rád létá a ne že ne (S19E01)
Pomsta bývá nejsladší natřikrát (S18E11)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Manželská poradna (S17E22)
Čí je vlastně Homer? (S17E10)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Pomsta červených rajčátek (S17E07)
Domov daleko od Homera (S16E20)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Komiksák a Chlapeček (S16E05)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Krustyho zkouška z dospělosti (S15E06)
Rychle a srstnatě (S15E05)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Rozkol v rodině (S13E07)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S13E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace