foto

Jean-Claude Missiaen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Une image de trop (TV film)
1985 La Baston
1984 Noční návštěva
1982 Tir groupé

TV seriály

1991 Les Hordes (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Carnassiers, Les (TV film)
1985 La Baston
1984 Noční návštěva
1982 Tir groupé

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Cinéphiles de notre temps

Host

TV pořady

1994 Vincent à l'heure (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky