foto

Peter Nestler

  • nar. 1.6.1937 (83 let)
    Freiburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1981 Mitt land (Mi país)

Dokumentární

2009 Tod und Teufel
2007 Verteidigung der Zeit (TV film)
2002 Verwandlung des guten Nachbarn, Die (TV film)
2000 Flucht (TV film)
1998 Römerstraße im Aostatal, Die (TV film)
1997 Pachamama - Unsere Erde (TV film)
1994 Lófotr (TV film)
1993 Fremde Kinder (TV seriál)
1992 Zeit (TV film)
1991 Nordkalotte, Die (TV film)
1988 Judengasse, Die (TV film)
1985 Väntan (TV film)
1983 Hur förtrycket slår (TV film)
1978 Utlänningar: Del II - Le Rom (TV film)
Utlänningar: Del III - Iranier 1 (TV film)
Utlänningar: Del IV - Iranier (TV film)
1976 Utlänningar: Del I - Båtar och kanoner (TV film)
1974 Bergshantering/Järnhantering, del 2 (TV film)
Lördags Chile (TV film)
Tyg: Del 1 (TV film)
Tyg: Del 2 (TV film)
1973 Spanien (TV film)
1972 Bilder från Vietnam (TV film)
Fos-sur-mer (TV film)
1971 Får de komma igen (TV film)
Om boktryckets uppkomst (TV film)
1970 Att vara zigarne (TV film)
Hur gör man glas? (Hantverksmässig) (TV film)
Hur gör man glas? (Maskinell) (TV film)
Uppför Donau (TV film)
1969 Hur bygger man en orgel? (TV film)
I Budapest (TV film)
1967 I Ruhrområdet
1966 Von Griechenland
1965 Ein Arbeiterclub in Sheffield (TV film)
Rheinstrom
1964 Mülheim/Ruhr
Ödenwaldstetten
1963 Aufsätze
1962 Am Siel

Střihačská filmografie

Filmy

1981 Mitt land (Mi país)

Dokumentární

1976 Utlänningar: Del I - Båtar och kanoner (TV film)
1974 Bergshantering/Järnhantering, del 2 (TV film)
Lördags Chile (TV film)
1972 Bilder från Vietnam (TV film)
Fos-sur-mer (TV film)
1971 Om boktryckets uppkomst (TV film)
1970 Uppför Donau (TV film)
1969 Hur bygger man en orgel? (TV film)
I Budapest (TV film)
1964 Mülheim/Ruhr
1962 Am Siel

Kameramanská filmografie

Filmy

1981 Mitt land (Mi país)

Dokumentární

1976 Utlänningar: Del I - Båtar och kanoner (TV film)
1974 Bergshantering/Järnhantering, del 2 (TV film)
Lördags Chile (TV film)
1972 Fos-sur-mer (TV film)
1971 Om boktryckets uppkomst (TV film)
1970 Uppför Donau (TV film)
1969 Hur bygger man en orgel? (TV film)
I Budapest (TV film)
1964 Mülheim/Ruhr
1962 Am Siel

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Mitt land (Mi país)

Dokumentární

1992 Zeit (TV film)
1976 Utlänningar: Del I - Båtar och kanoner (TV film)
1974 Bergshantering/Järnhantering, del 2 (TV film)
Lördags Chile (TV film)
1972 Bilder från Vietnam (TV film)
Fos-sur-mer (TV film)
1971 Om boktryckets uppkomst (TV film)
1970 Uppför Donau (TV film)
1969 Hur bygger man en orgel? (TV film)
I Budapest (TV film)
1964 Mülheim/Ruhr

Producentská filmografie

Dokumentární

1964 Mülheim/Ruhr
1962 Am Siel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky