foto

Martin Costa

  • nar. 12.10.1895
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 17.1.1974 (78 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Die Fiakermilli (TV film)
1956 Husarenmanoever
1951 Der alte Sünder - divadelní hra
1947 Der Hofrat Geiger - scénář, divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

1971 Ubu (divadelní záznam)
1970 Der Satyr aus der Vorstadt (TV film)
Frühstück im Büro (divadelní záznam)
1969 Das Lamm (TV film)
Smeraldina (TV film)
Zeitvertreib (divadelní záznam)
1968 Theaterg'schichten durch Liebe, Intrige, Geld und Dummheit (divadelní záznam)
1967 Die Fiakermilli (TV film)
Katzenzungen (TV film)
1966 Die venezianischen Zwillinge (divadelní záznam)
1965 Die verhängnisvolle Faschingsnacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky