foto

Chad Hayes

  • nar. 21.4.1961 (59 let)
    Portland, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 McClane
The Turning
2017 The Crucifixion
2016 V zajetí démonů 2
2013 V zajetí démonů
2009 Bílá smrt
2007 Krvavá sklizeň
2005 Dům voskových figurín
2002 První výstřel (TV film)
2001 Jumping Ship (TV film)
2000 Drsný zákon (TV film)
Hlavní cíl (TV film)
1999 Horse Sense (TV film)
Prezidentova dcera (TV film)
1997 Krev na koruně (TV film)
1996 Zvrácená touha (TV film)
1995 Zoufalý a nebezpečný (TV film)
1990 Temná strana měsíce

TV seriály

2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Dvojí nebezpečí (S09E19)
1997 Ghost Stories (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Wordplay / Dreams for Sale / Chameleon (S01E02)