foto

Erik White

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Trap
2010 Šťastný los

TV seriály

2017 Tales (TV seriál)

TV pořady

2011 The Glee Project (TV pořad)
2001 Access Granted (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Flo Rida feat. Sia - Wild Ones (hudební videoklip)
2010 Jay Sean feat. Nicki Minaj - 2012 (It Ain't The End) (hudební videoklip)
2009 Maino feat. T-Pain - All the Above (hudební videoklip)
2008 Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman (hudební videoklip)
Lupe Fiasco - Paris, Tokyo (hudební videoklip)
2007 Chris Brown - Wall To Wall (hudební videoklip)
Chris Brown feat. T-Pain - Kiss Kiss (hudební videoklip)
T-Pain feat. Akon - Bartender (hudební videoklip)
2006 Chris Brown feat. Lil Wayne - Gimme That (Remix) (hudební videoklip)
P. Diddy feat. Christina Aguilera - Tell Me (hudební videoklip)
2005 Chris Brown - Yo (Excuse Me Miss) (hudební videoklip)
Chris Brown feat. Juelz Santana - Run It! (hudební videoklip)
2004 JoJo - Baby It's You (hudební videoklip)
JoJo - Leave (Get Out) (hudební videoklip)
2003 Now That's What I Call Music!: The Best Videos of 2003! (hudební videoklip)
2002 Introducing B2K (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky