foto

Heinz Bennent

  • nar. 18.7.1921
    Cáchy, Německá říše
  • zem. 12.10.2011 (90 let)
    Lausanne, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Princesse Marie (TV film)
2000 Kalt ist der Abendhauch
1999 Jonas et Lila, à demain
1996 Endspiel (TV film)
1995 Francouzka
Slzy z kamene
1994 Elles ne pensent qu'à ça !
1992 König Lear (TV film)
1991 Jour blanc (TV film)
Plaisir d'amour
1988 Due croci, Le (TV film)
Im Jahr der Schildkröte
1987 Gambit (TV film)
1985 Le transfuge
1984 Rapt, Le (TV film)
Snob, Der (TV film)
1983 Sarah
Smrt Maria Ricciho
1982 L'Amour des femmes
Le Lit
Probuď se, špione
Via degli specchi (TV film)
1981 Posedlost
1980 Lulu
Poslední metro
Ze života loutek (TV film)
1979 Plechový bubínek
Sestry aneb Rovnováha štěstí
Světlo ženy
1978 Kleine Geschichten mit großen Tieren (TV film)
Mann im Schilf, Der
Mosazný terč
Son of Hitler
Ängste des Dr. Schenk, Die (TV film)
1977 Hadí vejce
1976 Chci žít
Divoká kachna
Néa
Tatort - Zwei Leben (TV film)
1975 Das Netz
Eiszeit
Tatort: Wodka-Bitter-Lemon (TV film)
Une femme fatale
Ztracená čest Kateřiny Blumové
Zvláštní oddělení
1974 Die Eltern (TV film)
Perahim - die zweite Chance
1973 Alle lieben Célimare (TV film)
Entziehung - Ein Tagebuch (TV film)
Marie (TV film)
1972 Die Witwen oder Eine vollkommene Lösung (TV film)
Mandala (TV film)
Nasrin oder Die Kunst zu träumen (TV film)
Rendez-vous en forêt, Les
1971 Der Pott (TV film)
Tatort - AE 612 ohne Landeerlaubnis (TV film)
Tatort - Exklusiv! (TV film)
1970 Alle hatten sich abgewandt (TV film)
Der Portland-Ring (TV film)
Mord im Pfarrhaus (TV film)
Rose für Jane, Eine (TV film)
1969 Nur der Freiheit gehört unser Leben (TV film)
1968 Ein ehrenwerter Herr (TV film)
Ganze Tage in den Bäumen (TV film)
Nachtcafé (TV film)
1967 Die Frau des Fotografen oder Die große Liebe (TV film)
Kopfstand Madam!
Kriminalmuseum - Die Spur führt nach Amsterdam (TV film)
Kriminalmuseum - Komplizen (TV film)
1966 Freiheit im Dezember (TV film)
Haus aus lauter Liebe, Ein (TV film)
1965 Acht Stunden Zeit (TV film)
Apostelspiel, Das (TV film)
Nebbich, Der (TV film)
1964 Tageszeiten der Liebe (TV film)
1963 Der Maulkorb (TV film)
Detective Story (TV film)
1962 Das Schloß (TV film)
Heroische Komödie (TV film)
1961 Das Rendezvous von Senlis (TV film)
Schneider Wibbel (TV film)
Teufel ist los, Der (TV film)
1959 Arzt aus Leidenschaft
1958 Bäume sterben aufrecht (TV film)
1956 Die Fahrt ins Blaue (TV film)
Die Tochter des Brunnenmachers (TV film)

TV seriály

1996 Bruder Esel (TV seriál)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1986 Tiroir secret, Le (TV seriál)
1981 Fall Maurizius, Der (TV seriál)
Guerre en pays neutre (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1967 Sherlock Holmes (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

1982 Krieg und Frieden
1978 Německo na podzim

Divadelní záznam

1959 Schneider Wibbel (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky