foto

Paul Wernick

  • nar. USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 6 underground: Tajné operace
Zombieland: Rána jistoty
2018 Deadpool 2
Once Upon A Deadpool
2017 Život
2016 Deadpool
2013 G.I. Joe 2: Odveta
2009 Zombieland

TV seriály

2019 Wayne (TV seriál)
The Goddamned Beacon of Truth (E03)
2004 Living the Dream (TV seriál)

TV pořady

2003 The Joe Schmo Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Cowboy Ninja Viking

Host

TV pořady

2016 Geeking Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce