foto

Monika Elšíková-Le Fay

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Vánoční příběh (TV film)
2001 Archa pro Vojtu
1997 Propast (studentský film)

Dokumentární

2016 Nahý Šípek (TV film)
2015 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Martina Bursíka (S10E18)
13. komnata Michaela Kocába (S10E15)
2014 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ivana Hlase (S10E14)
2013 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Karla Schwarzenberga (S08E24)
2012 04826 Jirous (TV film)
Poslední odcházení Václava Havla (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Leoše Války (S08E14)
13. komnata Romana Vaňka (S07E16)
2011 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jiřiny Prekopové (S07E11)
13. komnata Vlasty Horvátha (S06E40)
13. komnata Dominika Duky (S06E35)
další epizody (5)
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Romana Šebrleho (S05E34)
13. komnata Oldřicha Navrátila (S05E27)
13. komnata Jeronýma Klimeše (S05E25)
2009 Malí tyrani (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Františka Lízny (S05E15)
13. komnata Fedora Gála (S05E12)
13. komnata Svatopluka Karáska (S04E40)
další epizody (4)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavla Landovského (S04E05)
13. komnata Veroniky Žilkové (S03E41)
13. komnata Zuzany Baudyšové (S03E38)
další epizody (4)
2007 Fajfku neměl, hůl nenosil, karty nehrál (TV film)
Neznámí hrdinové (TV seriál)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Marie Vodičkové (S03E09)
2004 Muži ve věku Vodnáře (TV film)
Princezny na koni (TV film)
2003 Jak je důležité míti Filípka (TV film)
1994 Jeden den bratra Gereona (TV film)

TV pořady

2010 Ze závislosti do nezávislosti (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Vánoční příběh (TV film)
2001 Archa pro Vojtu

Spisovatelská filmografie

Filmy

2007 Vánoční příběh (TV film) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2007 Vánoční příběh (TV film)

Dokumentární

2016 Nahý Šípek (TV film)

Host

TV pořady

1998 Dvaadvacítka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky