foto

Justin Marks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Jungle Book 2
2016 Kniha džunglí
2013 Smyčka času (TV film)
2009 Street Fighter: Legenda z Hong Kongu
2003 The Stranger
Unbroken

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
Birds of a Feather (S01E02)
2017 Dva světy (TV seriál)
The Crossing (S01E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2018 Dva světy (TV seriál)
No Man's Land - Part Two (S01E10)
No Man's Land - Part One (S01E09)
Love the Lie (S01E08)
další epizody (9)
2017 Dva světy (TV seriál)
The Crossing (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace