foto

Bob Shaw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Hrdinové z říše Gaja
1998 Život brouka
1997 Herkules

TV seriály

1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Chaperone (S06E01)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Tape (S03E08)

Herecká filmografie

TV seriály

1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Understudy (S06E23)
The Scofflaw (S06E13)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace