foto

Steve Rankin

  • nar. Eureka, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unbelievable!!!!!
2015 Listen
2002 24 hodin
Psáno krví
2001 Jedinečný
Pearl Harbor
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
1999 Bouře století (TV film)
Modrý blesk
1998 Akta X - Film
Mercury
Pokoušet osud (TV film)
1997 Frankensteinův dům (TV film)
L. A. - Přísně tajné
Muži v černém
Noci s ďáblem (TV film)
1996 For My Daughter's Honor (TV film)
1995 Apollo 13
1994 Ztracený syn (TV film)
1991 Horečka (TV film)
1990 Za ranního rozbřesku (TV film)
1989 No Place Like Home (TV film)

TV seriály

2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Gimme a K Street Job (S05E05)
2011 Mentalista (TV seriál)
Krev a písek (S04E05)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Spřízněné duše (S04E12)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Key and the Clock (E01)
Veronica Mars (TV seriál)
Kdopak to slídí (S02E20)
Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Černý výlep (S06E20)
2005 Tam někde (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Rozzlobená Veronika (S02E10)
Bobr to zařídí (S01E22)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Přízraky (S04E20)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Únos (S01E20)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
2002 JAG (TV seriál)
Připraveni, nebo ne (S08E08)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Rodina (S05E06)
Akta X (TV seriál)
Láska boží (S07E07)
1999 Providence (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The State Dinner (S01E07)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Cesta za Frančeskou (S04E04)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
19:19 (S02E07)
1996 Moloney (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Chyba pilota (S01E05)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Neplánovaná operace (S02E04)
1992 Human Target (TV seriál)
Lucky Luke (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Severance (S02E13)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nepřítel (S03E07)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Strange World (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace