foto

Brian Garfield

  • nar. 26.1.1939 (79 let)
    New York CIty, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Přání smrti - kniha
2007 Rozsudek smrti - kniha
1988 Necessity (TV film) - kniha
1984 Fleshburn - kniha
1980 Nebe, peklo, ráj - kniha
Wild Times (TV film) - kniha
1977 Relentless (TV film) - kniha
1976 Poslední ostří hoši - kniha
1974 Přání smrti - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Nebe, peklo, ráj

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace