foto

Gerald Webb

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 They Want Dick Dickster
2017 Framed by My Fiancé (TV film)
The Conway Curve
2016 A Christmas in Vermont (TV film)
Nebezpečná záměna (TV film)
Sniper: Special Ops
2015 A House Is Not a Home
Gold Rush Boogie, The
2014 Android Cop
Krvavé jezero: útok zabijáckých mihulí (TV film)
Mercenaries: Speciální komando
On Angel's Wings
Sharknado 2 (TV film)
2013 A Snow Globe Christmas (TV film)
2012 Air Force One: Poslední let
Bikini Spring Break
Lizard Man
She Is Not My Sister
Super Cyklón
Vražedný dech
Útok dvojhlavého žraloka
2011 2012: Doba ledová
Bitva o Los Angeles
Hrůza v Salemu
Láska a posedlost
Pavouci útočí
Superžralok
Tři mušketýři
Všemocný Thor (TV film)
Zombie Apocalypse
2010 Let smrti (TV film)
Titanic II
2009 Da' Booty Shop
Pastor Jones: Sisters in Spirit 2
Reptisaurus (TV film)
Stalker Within, The
Teror na palubě
2008 Color of the Cross 2: The Resurrection
2007 Light and the Sufferer
2006 Nailed

TV seriály

2018 Barry (TV seriál)
Chapter Two: Use It (S01E02)
Bull (TV seriál)
Kill Shot (S02E13)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hlava hada (S07E21)
2015 Stalker (TV seriál)
Secrets and Lies (E12)
2014 Workaholics (TV seriál)
Friendship Anniversary (S04E13)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Dead and Alive (S03E02)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Konečně (S06E04)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 Nevěděla jsem, že čekám dítě (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)

Dokumentární

2006 Forenzní detektivové Los Angeles (TV seriál)
Murder by the Book (TV seriál)

TV pořady

2015 Sharknado: Feeding Frenzy (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace