foto

Angelique Cinelu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bermudská příšera (TV film)
2013 Merry Christmas
2012 Air Force One: Poslední let
Rise of the Zombies (TV film)
2010 Reflection of Reality
2007 I Tried

TV seriály

2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zemřít pro módu (S06E14)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Válečný pláč (S05E14)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
V kleci (S09E19)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Authority (S09E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky