foto

Alexander Kerst

  • nar. 23.2.1924
    Kralupy nad Vltavou, Československo
  • zem. 9.12.2010 (86 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Heldenmantel (TV film)
2006 Silberhochzeit (TV film)
2005 Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2001 Rosamunde Pilcher: Vítr nad řekou (TV film)
1998 Věž prvorozeného (TV film)
1996 Padre papà (TV film)
1995 Anna - Im Banne des Bösen (TV film)
1992 Ringe des Saturn, Die (TV film)
1991 Mladá Kateřina Veliká (TV film)
Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1989 In der Stille ... Mord (TV film)
1988 Wiener Walzer (TV film)
1985 Holcroftův pakt
Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
Smrt podle počítače (TV film)
1984 Geld oder Leben - Vier heitere Geschichten (TV film)
1983 Mich wundert, daß ich so fröhlich bin (TV film)
S.A.S. à San Salvador
1982 Erbin, Die (TV film)
1980 Warum die UFOs unseren Salat klauen
1977 Der Privatsekretär (TV film)
Tatort - Spätlese (TV film)
1974 Bettelprinzess, Die (TV film)
Tatort - Der Mann aus Zimmer 22 (TV film)
1971 Eine unwürdige Existenz (TV film)
Onkel Wanja - Bilder aus dem Landleben (TV film)
1970 Meine Frau erfährt kein Wort (TV film)
1969 Cäsar und Cleopatra (TV film)
Elfer Gespräche (TV film)
Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
Friedrich Ebert und Gustav Stresemann, Schicksalsjahre der Republik (TV film)
Zehn kleine Negerlein (TV film)
1968 Ein ehrenwerter Herr (TV film)
1967 48 Stunden bis Acapulco
Das Arrangement (TV film)
Kriminalistické muzeum - Fotoaparát (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
1966 Idealer Gatte, Ein (TV film)
Lächeln der Gioconda, Das (TV film)
Největší případ komisaře Maigreta
Rote Rosa, Die (TV film)
Wechselkurs der Liebe (TV film)
1965 Mademoiselle Löwenzorn (TV film)
1964 Der Protest (TV film)
In der Sache J. Robert Oppenheimer (TV film)
Katharina Knie - Ein Seiltänzerstück (TV film)
Minna von Barnhelm (TV film)
Poslední Mohykán
Sechs Stunden Angst (TV film)
Sie werden sterben, Sire (TV film)
1963 Der Mann aus England (TV film)
Der arme Bitos... oder Das Diner der Köpfe (TV film)
Haus der Schönheit (TV film)
1962 Die Flucht (TV film)
Heroische Komödie (TV film)
Kaum zu glauben (TV film)
Letzter Punkt der Tagesordnung (TV film)
1961 Der Mann von drüben (TV film)
Er ging an meiner Seite (TV film)
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1960 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
Der Mann, der Donnerstag war (TV film)
Die Eiskalte Nacht (TV film)
Fährten (TV film)
Můj spolužák
1959 Glück und Liebe in Monaco
Land, das meine Sprache spricht (TV film)
Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
1958 Alkestiade, Die (TV film)
Madeleine Tel. 13 62 11
Maß für Maß (TV film)
Sommernachtstraum, Ein (TV film)
Stahlnetz - Das zwölfte Messer (TV film)
1957 Hvězda Afriky
1956 Beichtgeheimnis
Der Mörder kommt um elf (TV film)
Geliebte Corinna
1955 Die Toteninsel
Dítě potřebuje lásku
Hledané dítě 312
1954 Morgengrauen
1953 Flucht ins Schilf

TV seriály

1993 Clara (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Šestadvacet Pierotových neštěstí (E05)
Zlatý sen (E04)
Láska a beznaděje (E03)
další epizody (5)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Juncal (TV seriál)
Schatz des Kaisers, Der (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Mozart (TV seriál)
Schwarze Bumerang, Der (TV seriál)
1980 Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1977 Richelieu (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

1995 Verbrechen, die Geschichte machten

Divadelní záznam

1968 Odysseus auf Ogygia (divadelní záznam)
1965 Herodes und Mariamne (divadelní záznam)
1955 Falsch verbunden (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky