foto

Alec Puro

  • nar. 25.4.1975 (45 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Love, Fall & Order (TV film)
Write Before Christmas (TV film)
2017 All Nighter
Truck'd Up (TV film)
Událost velkolepých rozměrů
2016 Pandemie
Zheng fa tai ping yang
2015 Ashby
2014 Mall
The Scribbler
2012 Dog Eat Dog
The First Time
2011 A Warrior's Heart
Higher Ground
Joint Body
Umění zapadnout
2008 The Coverup
2007 Hezké sny
1995 An Eviction Notice

TV seriály

2019 Temné léto (TV seriál)
Stadion (S01E08)
Tunel (S01E07)
Loupež (S01E06)
další epizody (8)
2017 Sweet/Vicious (TV seriál)
Pure Heroine (E10)
An Innocent Man (E09)
Back to Black (E08)
další epizody (5)
2016 Sweet/Vicious (TV seriál)
All Eyez on Me (E05)
Tragic Kingdom (E04)
Sucker (E03)
další epizody (5)
The Fosters (TV seriál)
Potential Energy (S04E01)
Kingdom Come (S03E20)
The Show (S03E19)
další epizody (11)
2015 The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
Idyllwild (S03E09)
Daughters (S03E08)
další epizody (20)
2014 The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Someone's Little Sister (S02E10)
Leaky Faucets (S02E09)
další epizody (22)
2013 The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Vigil (S01E09)
Clean (S01E08)
další epizody (10)
2009 JONAS (TV seriál)
2008 Imaginary Bitches (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
2005 Tam někde (TV seriál)
It's Alright Ma, I'm Only Bleeding (E06)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)

Dokumentární

2018 Cults and Extreme Belief (TV seriál)
The Gymkhana Files (TV seriál)
Where It All Began (E08)
Get Yourself a Truck (E07)
On Thin Ice (E06)
další epizody (8)
Through the Eyes of Faith
2009 The Carter

TV pořady

2014 V divočině s Bearem Gryllsem (TV pořad)
2007 Bam's Unholy Union (TV pořad)
1998 Real World/Road Rules Challenge (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Zpívající detektiv

TV seriály

1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2006 Family Values Tour 2006 (koncert)