foto

Gustav Danielsson

Biografie

Gustav Danielsson (1975, Švédsko) vystudoval architekturu na Chalmersově technické univerzitě a režii na IHTV. Věnuje je převážně kameře a jako kameraman se podílel i na filmu Roye Anderssona You, the Living oceněném v Cannes v roce 2007. V roce 2009 režíroval dokumentární krátký film Portrait of a Reluctant Gentleman, jehož experimentální a vizuální styl získal velkou pozornost. Dvojče je jeho první hraný krátký film.

7th Prague Short Film Festival

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Infekce
2015 Kill Your Friends
The Gamechangers (TV film)
2014 En levande själ
2007 Ty, který žiješ

TV seriály

2019 Revansch (TV seriál)
2018 Troy: Fall of a City (TV seriál)
Black Blood (E01)
2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
San Junipero (S03E04)
2013 Černé zrcadlo (TV seriál)
Přijdu hned (S02E01)
2011 Vasa 1628 (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dvojče

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace