foto

Kurt Weinzierl

  • nar. 15.4.1931
    Innsbruck, Rakousko
  • zem. 10.10.2008 (77 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Da wo die Freundschaft zählt (TV film)
Die Versöhnung (TV film)
Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
2006 Da wo es noch Treue gibt (TV film)
2005 Tam, kde začíná štěstí (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
2000 Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
1999 Přeji si lásku (TV film)
Schandfleck, Der (TV film)
1998 Alle für die Mafia (TV film)
Tödliche Diamanten (TV film)
1997 Die Superbullen (TV film)
1996 Kouzelný měšec
1995 Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte (TV film)
Geborgte Nest, Das
Wozu denn Eltern? (TV film)
1994 Kein Platz für Idioten (TV film)
1993 Die Piefke-Saga - Die Erfüllung (TV film)
Ein Schloss am Wörthersee - Sommerkapriolen (TV film)
Hochwürden erbt das Paradies (TV film)
Kein Pardon
1991 Hurenglück (TV film)
Leporella (TV film)
Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1990 Die Piefke-Saga - Das Geschäft (TV film)
Die Piefke-Saga - Der Skandal (TV film)
Die Piefke-Saga - Die Animation (TV film)
Hrozná holka
1986 Bitte laßt die Blumen leben
Geld oder Leber!
1985 Die Enthüllung (TV film)
Dva nosáči a video
Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
Seitenstechen
Sterne fallen nicht vom Himmel (TV film)
Zapomeňte na Mozarta
1984 Die andere Seite des Mondes (TV film)
Kottan ermittelt - Der Kaiser schickt Soldaten aus (TV film)
Kottan ermittelt - Die Enten des Präsidenten (TV film)
Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)
Kottan ermittelt - Mabuse kehrt zurück (TV film)
Kottan ermittelt - Mein Hobby: Mord (TV film)
Kottan ermittelt - Smokey und Baby und Bär (TV film)
Maminko, jen žádnou paniku
Mit mir nicht, du Knallkopp
Tapetenwechsel
Tiger - Frühling in Wien
1983 Kottan ermittelt - Fühlt wie Du (TV film)
Kottan ermittelt - Hausbesuche (TV film)
Smaragd
1982 Kottan ermittelt - Die Einteilung (TV film)
Kottan ermittelt - Entführung (TV film)
Kottan ermittelt - Kansas City (TV film)
Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
1981 Die sieben Todsünden und Totentanz (TV film)
Kottan ermittelt - Die Beförderung (TV film)
Po půlnoci
1980 Cena za přežití
1979 Feuer! (TV film)
Kreutzer (TV film)
1978 Eine seltsame Bescherung (TV film)
Mann im Schilf, Der
1977 Sedlák a milionář (TV film)
1976 Jakob der Letzte (TV film)
Münchnerinnen (TV film)
1975 Heiratsvermittlerin, Die (TV film)
1973 Biedermänner, Die (TV film)
Eigentlich hatte ich Angst... - Die Geschichte eines ungewöhnlichen Helden (TV film)
1972 Im bayerischen Stil (TV film)
1971 Der Fall Jägerstätter (TV film)
1967 Das schwedische Zündholz (TV film)
1956 Holiday am Wörthersee

TV seriály

2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Honba za věčným životem (S06E11)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Auf immer und ewig (TV seriál)
Der Spritzen-Karli (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
Zweite Heimat - Chronik einer Jugend, Die (TV seriál)
1991 Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Piefke-Saga, Die (TV seriál)
Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
D.O.R.F. (TV seriál)
Der Schwammerlkönig (TV seriál)
1987 Waldhaus (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Schloßherren (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
Von den Ewigkeiten zwischen den Vielen und den Wenigen (E09)
Die liebe Familie (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Auf und Ab (E21)
Karrieren (E20)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Stille Nacht (E11)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Der Besuch (E05)
Místo činu (TV seriál)
Wohnheim Westendstraße (S01E63)

Dokumentární

2016 Kottan - ein Kieberer aus Wien (TV film) - a.z.

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1992 Jux & Dallerei (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1963 Der Sport-Spiegel (TV pořad)