foto

Jordan Hayes

  • nar. 14.7.1987 (30 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Milwaukee
2013 The F Word
2012 Crisis Point (TV film)
Dům na konci ulice
2011 Exit Humanity
Hidden 3D
2010 Nostrum

TV seriály

2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Vražda basketbalové hvězdy (E10)
2014 Helix (TV seriál)
2012 Firma (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Milwaukee

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace