foto

Jordan Hayes

  • nar. 14.7.1987 (32 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Toll
2015 Milwaukee
2013 The F Word
2012 Dům na konci ulice
Sestra v ohrožení (TV film)
2011 Exit Humanity
Hidden 3D
2010 Nostrum

TV seriály

2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Vražda basketbalové hvězdy (E10)
2015 Helix (TV seriál)
Překrásný nový svět (S02E13)
Vůdce (S02E12)
Plán B (S02E11)
další epizody (13)
2014 Helix (TV seriál)
Ve tmě (S01E13)
Žně (S01E12)
Černý déšť (S01E11)
další epizody (13)
2012 Firma (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Ruku na to (S01E07)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Wild Card (S04E11)
2010 Nikita (TV seriál)
One Way (S01E09)
Být Erikou (TV seriál)
Being Adam (S03E05)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Milwaukee

Producentská filmografie

Filmy

2020 The Toll

Fanoušci tvůrce