foto

Darin Cooper

  • nar. 15.4.1966 (52 let)
    Oakley, Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Behind the Movement (TV film)
Cockroaches
Lizzie
You Above All
2016 Black Tar Road
In Dubious Battle
Špióni odvedle
2015 She and I
They Want Dick Dickster
Wuthering High (TV film)
2014 Tentacle 8
Zmizelá
2013 Boomerang (TV film)
Vlkodlak: zabijácký virus (TV film)
2012 Adopce hrůzy (TV film)
Air Force One: Poslední let
Super Cyklón
Vražedný dech
2011 Bitva o Los Angeles
2010 Megažralok versus crocosaurus
The Social Network
2009 Sugar Boxx
2007 Choose Connor
2004 Pokoj vášně
2001 Dawn of Our Nation (TV film)
2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
Ďábelská hra
1997 Setting Son, The
1996 Invaze
Livers Ain't Cheap
1994 Famous

TV seriály

2017 Rebel (TV seriál)
Chasing Ghosts (E02)
Animal Kingdom (TV seriál)
Forgive Us Our Trespasses (S02E05)
Karma (S02E02)
MacGyver (TV seriál)
Roulette Wheel + Wire (S02E03)
Shooter (TV seriál)
Across the Rio Grande (S02E06)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Dali nám zabrat (S01E04)
Mlčeti zlato (TV seriál)
The Truth (E09)
Hey (E08)
The Detour (TV seriál)
The Beach (S01E10)
The Drop (S01E08)
The Road (S01E07)
další epizody (5)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Vždycky zodpovídáš (S06E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Den volna (S13E02)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vykupitel (S04E02)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
2005 Carnivale (TV seriál)
Los Moscos (S02E01)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Tribunál (S06E19)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S03E02)
Čarodějky (TV seriál)
Nezapomeň na mne (S06E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Tick, The (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Rozdílný mír 2. část (S06E08)
Rozdílný mír 1. část (S06E07)
Akta X (TV seriál)
Rekviem (S07E22)
1999 Angel (TV seriál)
On Common Ground (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Loď duchů (S03E01)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Oběť andělů (S06E06)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace