foto

Rachel Melvin

  • nar. 9.2.1985 (32 let)
    Elmhurst, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Zombeavers (2014)

    - Herečky Rachel Melvin (Mary) a Cortney Palm (Zoe) namiesto používania toaliet v budovách chodili radšej do blízkeho lesa. Pri jednej z týchto ciest raz našli v lese lebku mŕtveho zvieraťa. Z lesa si ju priniesli a využili na výrobu náhrdelníkov. (Marceloo)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sleepwalker
2016 All I Need
Madtown
2015 Mr. Intangibles
2014 Návrat blbýho a blbějšího
Zombeavers
2012 My Funny Valentine
2010 Girlfriend
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Cry of the Mummy
2008 Protivný svůdný holky
2005 Ozvěna smrti

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
Tomorrow (S04E12)
The Way of the Gun (S04E11)
Insatiable (S04E10)
další epizody (12)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Smolné štěstí (S03E14)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Hysterická slepota (S04E05)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
Nové začátky 1/2 (S04E01)
2004 Dr. House (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
Kalifornské léto (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 I Wanna Be a Soap Star (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace