foto

Michael Wright

  • nar. 30.4.1956 (62 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Brass Knuckles
2013 Good Brutha Bad Brutha
The Devil Goes Down
2011 Beto! The Bad Boy of Thompson Street
Jesse
2009 Before I Self Destruct
2008 Chvilkové zatmění
2007 Light and the Sufferer
Raving
2006 Vášeň v tanci
2005 Blood on the Wall$
Tlumočnice
2004 Coalition
Downtown: A Street Tale
2001 Pińero
1999 Rage
V zajetí rocku (TV film)
1998 Bez návratu
1997 Řeč peněz
1996 Cottonwood, The
1994 Padlí andělé
1993 Sugar Hill
1991 The Five Heartbeats
1987 Bedtime Eyes
Ředitel školy
1985 Laundromat, The (TV film)
1983 Streamers
V (TV film)
1982 Benny's Place (TV film)
1981 Dream House (TV film)
We're Fighting Back (TV film)
1979 Tuláci

TV seriály

2003 Oz (TV seriál)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
4giveness (S06E05)
další epizody (7)
2002 Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Variety (S05E06)
Wheel of Fortune (S05E05)
další epizody (7)
2001 Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
další epizody (8)
1997 Cartoon Sushi (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
V (TV seriál)
V (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace