foto

Frank Muth

  • nar. 1959
    Würzburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gräfliches Roulette (TV film)
2006 Tatort - Kunstfehler (TV film)
2002 Inspektor Rolle - Sex-Inserate (TV film)
2000 Rosamunde Pilcher: Čas poznání (TV film)
1999 Boulevard Berlin (TV film)
1996 Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen (TV film)
1988 Zabít draka
1985 Tatort - Schmerzensgeld (TV film)
1979 Adolescente, L'

TV seriály

2013 Kriminalista (TV seriál)
Dva světy (S09E03)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky