foto

Dan Fogelman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Honeymoon with Harry
2018 Sám život
2015 Druhá míza
2013 Frajeři ve Vegas
2012 Výlet s mámou
2011 Bláznivá, zatracená láska
2010 Na vlásku
2008 Bolt - pes pro každý případ
2007 Lipshitz Saves the World (TV film)
Santa má bráchu
2006 Auta

TV seriály

2020 Tohle jsme my (TV seriál)
Strangers: Part Two (S04E18)
2019 Tohle jsme my (TV seriál)
Strangers (S04E01)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Vietnam (S03E04)
Devět dolarů (S03E01)
Finálová neděle (S02E14)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Manny se vrací (S02E02)
Otcovská rada (S02E01)
Měsíční stín (S01E18)
další epizody (5)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
Bazén (S01E04)
Kyle (S01E03)
Velká trojka (S01E02)
další epizody (4)
Děda se závazky (TV seriál)
The Memorial (E21)
2003 Like Family (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Sám život
2015 Druhá míza

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Tohle jsme my (TV seriál)
Strangers: Part Two (S04E18)
After the Fire (S04E17)
New York, New York, New York (S04E16)
další epizody (9)
2019 Tohle jsme my (TV seriál)
So Long, Marianne (S04E09)
Sorry (S04E08)
The Dinner and the Date (S04E07)
další epizody (18)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Začátek je konec je začátek (S03E09)
Šest díkůvzdání (S03E08)
Někdy (S03E07)
další epizody (17)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Trojka (S02E10)
Dvojka (S02E09)
Jednička (S02E08)
další epizody (18)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
Loni o Vánocích (S01E10)
Výlet (S01E09)
Poutník Rick (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce