foto

Dan Fogelman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Honeymoon with Harry
Life Itself
2015 Druhá míza
2013 Frajeři ve Vegas
2012 Výlet s mámou
2011 Bláznivá, zatracená láska
2010 Na vlásku
2008 Bolt - pes pro každý případ
2007 Lipshitz Saves the World (TV film)
Santa má bráchu
2006 Auta

TV seriály

2017 This Is Us (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (13)
2016 Pitch (TV seriál)
Don't Say It (E10)
Scratched (E09)
Unstoppable Forces & Immovable Objects (E08)
další epizody (9)
This Is Us (TV seriál)
The Pool (S01E04)
Kyle (S01E03)
The Big Three (S01E02)
další epizody (4)
Galavant (TV seriál)
The One True King (To Unite Them All) (S02E10)
Battle of the Three Armies (S02E09)
Do the D'DEW (S02E08)
další epizody (10)
2015 Galavant (TV seriál)
It's All in the Executions (S01E08)
My Cousin Izzy (S01E07)
Dungeons and Dragon Lady (S01E06)
další epizody (8)
2014 The Neighbors (TV seriál)
There Goes the Neighbors' Hood (S02E22)
All That Jazzy Jeff (S02E21)
Close Encounters of the Bird Kind (S02E20)
další epizody (11)
2013 The Neighbors (TV seriál)
A Christmas Story (S02E11)
Supreme Like Me (S02E10)
Thanksgiving Is No Schmuck Bait (S02E09)
další epizody (23)
2012 The Neighbors (TV seriál)
Juan of the Dead (S01E10)
Merry Crap-mas (S01E09)
Thanksgiving Is for the Bird-Kersees (S01E08)
další epizody (10)
2003 Like Family (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Life Itself
2015 Druhá míza

Fanoušci tvůrce

  • D28 (scenárista)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace