foto

Dody Dorn

  • nar. 20.4.1955 (65 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Come Away
2017 Power Rangers: Strážci vesmíru
2016 Ben Hur
2014 Sabotáž
Železná srdce
2012 Patrola
2010 I'm Still Here
Londýnský gangster
2008 Austrálie
2007 Život je pes
2006 Dobrý ročník
2005 Království nebeské
2003 Švindlíři
2002 Insomnie
2001 Já a mé přízraky (TV film)
The Sleepy Time Gal
Waiting for Godot
2000 Memento
1999 Krásná Guinevere
Sleeping Beauties
Treasure Island
1998 I Woke Up Early the Day I Died
Pražský duet
1997 Happenstance
V záběru
1996 A Small Domain
Exit
Guy
1995 Tuesday Morning Ride
1994 Floundering
1991 Mörderische Entscheidung (TV film)
Terminátor 2: Den zúčtování

TV seriály

2019 Já jsem noc (TV seriál)
Queen’s Gambit, Accepted (E06)
Aloha (E05)
Phenomenon Of Interference (E02)
další epizody (4)
2013 Mé nové Já (TV seriál)
Agent změny (S02E08)
Bez pochyb (S02E07)
Sleduj mě (S02E04)
další epizody (4)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Pilot (E01)
Mé nové Já (TV seriál)
Spálit to (S01E10)
Měj ohled na Helen (S01E09)
Osamělí duchové (S01E07)
další epizody (8)
Prime Suspect (TV seriál)
Pilot (E01)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1995 Planet Rules (TV seriál)

Dokumentární

1997 Sick: The Life & Death of Bob Flanagan, Supermasochist
1993 Terminátor 2: Víc než jste ve filmu viděli

Herecká filmografie

Filmy

1977 Cracking Up
1976 Tunnel Vision

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Mé nové Já (TV seriál)
Agent změny (S02E08)
Bez pochyb (S02E07)
Jediné, co jsem chtěla (S02E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky