foto

Ellen Schwiers

  • nar. 11.6.1930
    Štětín, Pomořansko, Německá říše
  • zem. 26.4.2019 (88 let)
    Starnberg, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 3096 dní: Příběh Nataschi Kampuschové
2011 In den besten Jahren (TV film)
V řece života (TV film)
2009 Příběhy o lásce: Dotek lásky (TV film)
2008 Plavba snů: Arizona (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2006 Eine Liebe in Königsberg (TV film)
2005 Mein Vater und ich (TV film)
2004 Kletba rodu Pembertonů (TV film)
2003 Tatort - Veras Waffen (TV film)
Ztrácej svoje mládí
2001 Místo činu: Mnichov - Pohádka o vraždě (TV film)
2000 Meine grüne Freiheit - Ein Frühling in Irland (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
1978 Fedora
1976 Intermezzo für fünf Hände (TV film)
XX. století
1970 Tod nach Mitternacht (TV film)
1967 Ballata per un pistolero
Das schwedische Zündholz (TV film)
Ein treuer Diener seines Herrn (TV film)
Götz von Berlichingen (TV film)
Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
1966 4 Schlüssel
1964 Der Satan mit den roten Haaren
Tim Frazer jagt den geheimnisvollen Mister X
1962 The Brain
1961 Mann im Schatten
1960 Gustav Adolfs Page
Poslední svědek
1959 Arzt aus Leidenschaft
Med mord i bagaget
1958 Helden
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Skandal um Dr. Vlimmen
Zwischen Zeit und Ewigkeit

TV seriály

2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Heldenkinder (S02E10)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Lust zu leben (S11E27)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
1999 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt krále (E03)
1997 Entre terre et mer (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt v křoví (S02E06)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 Onkel Silas (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky