foto

Da-hyeon Kim

  • nar. 1.1.1980 (40 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Salinui kang

TV seriály

2020 Rugal (TV seriál)
2017 Nae namjaeui bimil (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Banggwa hoo bokboolbok sijeun 2 (TV seriál)
Gitawa haspaencheu (TV seriál)
2013 Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Jinjin (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Ilnyeone yeoldoo namja (TV seriál)
2011 Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
2007 Lobiseuteu (TV seriál)
Wangkwa na (TV seriál)
2005 Keonbbang seonsaengkwa byeolsatang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky