foto

Fred Astaire

  • nar. 10.5.1899
    Omaha, Nebraska, USA
  • zem. 22.6.1987 (88 let)
    Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (22)

<< předchozí 1 2

Herecká filmografie

Filmy

2000 Billy Elliot - a.z.
1981 Duchařský příběh
1979 Muž v kostýmu Santa Clause (TV film)
1978 A Family Upside Down (TV film)
1977 Easter Bunny Is Comin' to Town, The (TV film)
Un taxi mauve
1976 Amazing Dobermans, The
1974 Fred Astaire Salutes the Fox Musicals (TV film)
Skleněné peklo
1972 Make Mine Red, White and Blue (TV film)
1970 Městem chodí Santa Claus (TV film)
The Over-the-Hill Gang Rides Again (TV film)
1969 Midas Run
1968 Divotvorný hrnec
1964 Paříž v letním parnu
1962 Podezřelá bytná
1961 The Pleasure of His Company
1959 Na břehu
1957 Funny Face
Hedvábné punčochy
1955 Daddy Long Legs
1953 Přidej se k nám
1952 The Belle of New York
1951 Královská svatba
1950 Let's Dance
Tři slovíčka
1949 Písně z Broadwaye
1948 Velikonoční přehlídka
1946 Blue Skies
1945 Yolanda and the Thief
Ziegfeldův kabaret
1943 The Sky's the Limit
1942 Holiday Inn
Krásnější než sen
1941 Nikdy nezbohatneš
1940 Broadway Melodie 1940
Second Chorus
1939 Život v tanci
1938 Vzdušné zámky
1937 A Damsel In Distress
Smím prosit?
1936 Námořníci jdou
Svět valčíků
1935 Páni v cylindrech
Roberta
1934 Veselý rozvod
1933 Letíme do Ria
Tančící Venuše

TV seriály

2018 Star Trek: Short Treks (TV seriál) - a.z.
Calypso (S01E02) - a.z.
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)

Dokumentární

2016 Fred Astaire - L'homme aux pieds d'or (TV film) - a.z.
Fred Astaire donne le "la" (TV film) - a.z.
2010 Sodankylä ikuisesti (TV seriál) - a.z.
2009 Hollywood tančí a zpívá: 1970 - a.z.
Hollywoodští rivalové (TV seriál)
Johnny Mercer: The Dream's on Me (TV film) - a.z.
2003 Begin the Beguine
Nelson Freire - a.z.
1996 The Churchills (TV seriál)
1994 100 Years at the Movies
1991 Fred Astaire Songbook, The (TV film)
1990 Hollywood on Parade
You're the Top: The Cole Porter Story (TV film)
1987 Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)
1985 George Stevens: A Filmmaker's Journey
1984 Going Hollywood: The '30s
1982 Showbiz Goes to War (TV film) - a.z.
1980 Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972 (TV film)
Fred Astaire: Change Partners and Dance (TV film)
Fred Astaire: Puttin' On His Top Hat (TV film)
1978 Bing Crosby: His Life and Legend (TV film)
1976 To je zábava II.
1975 Bing Crosby and Fred Astaire: A Couple of Song and Dance Men (TV film)
Brother, Can You Spare a Dime?
Lion Roars Again, The
1974 Just One More Time
To je ale zábava!
1972 Hollywood: The Dream Factory (TV film) - a.z.
Imagine
1963 Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.
1948 Some of the Best

Hudební videoklipy

1984 John Lennon: Nobody Told Me (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(66)