foto

Bashar Rahal

  • nar. 20.10.1974 (45 let)
    Dubai, Spojené arabské emiráty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zavrashtane
2018 Attraction
Day of the Dead: Bloodline
Knockout
The Angel
2017 Benzin
Security
2016 Amexico
Neporazitelný: Návrat krále
XIa
2015 11 A
Poslední přežije
Postradatelní agenti
Septembers of Shiraz
2014 Automata
Expendables: Postradatelní 3
Herkules: Zrození legendy
Index Zero
Rapid Response Corps 2: Nuclear Threat
2013 Ve jménu krále 3: Síla medailonu
2012 El Gringo
Rapid Response Corps
Sofia
2011 Barbar Conan
2010 Stopy v písku
2009 Bílá smrt
Přímý kontakt
Turnaj zabijáků
2008 Pastýř
Tajemství ztracené archy (TV film)
Temné ulice
Válka a. s.
Zprávy TV Onion
Žralok v Benátkách
2006 Hadí král (TV film)
2005 Náhodný cíl
2004 Agnes a jeho bratři
2003 Exploze
Smrtonosný vlak
2002 Lidožrout
2001 City of Fear
1999 Dunav most
Else - Geschichte einer leidenschaftlichen Frau (TV film)
Operace Delta Force 4
Vyhnanec
1998 Po konci světa
Un camion pour deux (TV film)
1997 In fondo al cuore (TV film)
1996 Reel Mix

TV seriály

2020 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
Episode 2 (S05E02)
2013 Darvoto na života (TV seriál)
2010 Stuklen dom (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S08E05)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Krycí jméno Otec (S04E19)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Into Hell: Part Two (S04E08)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
2006 Arrested Development (TV seriál)
Exit Strategy (S03E12)
1998 Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1997 Racket (TV seriál)

Dokumentární

2017 Osm dní, které utvořily Řím (TV seriál)
2014 God the Father
2006 Hannibal: Nepřítel Říma (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Attraction

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky