foto

Andrzej Franczyk

  • nar. 31.3.1959 (60 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Boże Ciało
Przejście graniczne (studentský film)
2016 Bůh v Krakově
2011 Lynč
2010 Křtiny
2008 Jak żyć?
2007 Průvod
2002 Anioł w Krakowie
2000 Velké zvíře
1994 Ziarno zroszone krwia (TV film)
Śmierć jak kromka chleba

TV seriály

2018 Drogi wolności (TV seriál)
Nieśmiertelnik (E02)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Rozwiązanie (S02E09)
2010 Ratownicy (TV seriál)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky