foto

George Meyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Simpsonovi ve filmu

TV seriály

2001 Simpsonovi (TV seriál)
Rodičovské pouto (S13E02)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Cena smíchu (S11E22)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo napravení (S11E02)
Sportovní neděle (S10E12)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo vnitřní dítě (S05E07)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Homer kacířem (S04E03)
Lízina vzpoura (S03E18)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Zvláštní čarodějnický díl (S03E07)
Líza na stopě zlořádu (S03E02)
Krevní msta (S02E22)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Bart kazisvět (S02E07)
Kyselé hrozny sladké Francie (S01E11)

TV pořady

1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)

Video kompilace

2002 The Simpsons: Heaven and Hell (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky