foto

Carolyn Omine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Máma v sukních (S30E07)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Dokonalý vnuk (S28E20)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Věčně smutná dáma (S27E14)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Halloween je horor (S27E04)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Učitel mučitel (S26E07)
Jedlík Lucas (S25E17)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Panu Burnsovi s láskou (S24E08)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální XXII. čarodějnický díl (S23E03)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Srdcový šerif (S21E18)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Žena v ringu (S21E03)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Sranda na objednávku (S19E14)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Homer Sevillský (S19E02)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Umění na špejli (S18E07)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Springfield hledá ministar (S16E18)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Chytrý a chytřejší (S15E13)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Namakaná máma (S14E09)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Sladkosti a zahořklá Marge (S13E08)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S13E01)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Podfuk za všechny prachy (S12E07)
Speciální čarodějnický díl (S12E01)
Malá velká máma (S11E10)
1995 Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? II. (S08E24)
Nepřišel (S08E22)
1994 Plný dům (TV seriál)
Vánoční past (S08E11)
Líbací večírek (S08E03)
Hádky a sváry (S07E24)
další epizody (4)
1993 Plný dům (TV seriál)
Jesse dědí (S07E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace