foto

Jay Kogen

  • nar. 3.5.1963 (56 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Nobody's Perfect
1997 Nesprávný muž

TV seriály

2016 Škola ro(c)ku (TV seriál)
2012 Manžel k pohledání (TV seriál)
Peter Comes Out, Again (S02E02)
2000 Frasier (TV seriál)
Ranní porce zábavy (S07E19)
Něco na té Mary je (S07E16)
1999 Frasier (TV seriál)
IQ (S06E19)
1998 Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce, paní Moskowitzová (S06E10)
Frasierovo prokletí (S06E02)
Sladké sny (S05E24)
další epizody (4)
1997 Frasier (TV seriál)
Frasier v sukních (S05E07)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Homer - spása Springfieldu (S04E17)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S04E05)
Milhauseův románek (S03E23)
Líza sázkařem (S03E14)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Jaký otec, takový klaun (S03E06)
Dědovo dědictví (S02E17)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Ďábelský Bart (S02E08)
Zvlášť strašidelní Simpsonovi (S02E03)
Je Šáša vinen? (S01E12)
další epizody (4)

TV pořady

2008 MTV Movie Awards 2008 (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Halloween Story (S01E05)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Škola ro(c)ku (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Write Environment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky