foto

Simone Gandolfo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La strada dritta (TV film)
2010 La leggenda del bandito e del campione (TV film)
2008 Kód Aurora (TV film)
2007 Baronka di Carini (TV film)
Fuga con Marlene (TV film)
Graffio di tigre (TV film)
L'uomo della carità (TV film)
2006 Gino Bartali - L'intramontabile (TV film)
2005 Tygr a sníh
2004 Radio Alice
2003 Enzo Ferrari (TV film)

TV seriály

2017 C'era una volta Studio Uno (TV seriál)
2016 Rocco Schiavone (TV seriál)
2014 Braccialetti rossi (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
1503, 1. část (S03E09)
1497 (S03E03)
2008 Quo Vadis, Baby? (TV seriál)
Zodiaco (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Evil Things

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace