foto

J. Stewart Burns

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Futurama: The Lost Adventure

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Město psů (S28E22)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Virtuální rodina (S28E02)
Dovolená s Flandersem (S27E19)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Nekuřte, prosím (S27E03)
O čem muži sní (S27E01)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Simpsorama (S26E06)
Budoucí budoucnost (S25E18)
Piráti ze Springfieldu (S25E09)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Po čem animované ženy touží (S24E17)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Asociální síť (S23E11)
2011 Futurama (TV seriál)
Neutopie (S06E20)
Simpsonovi (TV seriál)
Duch Vánoc příštích (S23E09)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Waverly Hills 9021- D'oh (S20E19)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Věčný stín Simpsonovy mysli (S19E09)
Pařanka Marge (S18E17)
Homerazzi (S18E16)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Opičí proces (S17E21)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Svatby podle Homera (S16E10)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Takoví jsme nebyli (S15E20)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Vočko pečuje o malou (S14E22)
2002 Futurama (TV seriál)
Pod kopyty bugolů (S03E10)
2001 Futurama (TV seriál)
Rozval Roswell (S03E19)
2000 Futurama (TV seriál)
Jak ztratit holku za 1000 let (S02E19)
Bájné město Atlanta (S02E12)
1999 Futurama (TV seriál)
Do voleb hlava nehlava (S02E03)
Marťanská univerzita (S01E11)
Má tři slunce (S01E07)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace