foto

Michael Price

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Achmed Saves America
2013 Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Jediové útočí (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon (TV film)
2011 Star Wars: Padawanská hrozba (TV film)
2010 Presidential Reunion

TV seriály

2019 Simpsonovi (TV seriál)
Mad About the Toy (S30E11)
2017 R jako rodina (TV seriál)
Landing the Plane (S02E10)
Heavy Sledding (S02E01)
Simpsonovi (TV seriál)
Hotdogy mého mládí (S28E14)
2016 Star Wars: Detours (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Kwik-E-Mart: Znovuzrození (S27E12)
2015 R jako rodina (TV seriál)
The Trough (S01E03)
The Bleedin' in Sweden (S01E01)
Simpsonovi (TV seriál)
Matleti ze Springfieldu (S26E22)
Velcí a hrdí (S26E13)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Rozhodčí je Homer (S25E16)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Výročí ve vlaku (S24E22)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Don Držgrešle (S24E05)
Oni, roboti (S23E17)
Konečně zmizte! (S23E14)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Hrátky s Montym (S22E06)
Kult Montgomeryho Burnse (S21E17)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Jak vyzrát na test (S20E11)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
E. Pluribus Wiggum (S19E10)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Pohřeb nepřítele (S19E08)
Zmýlená neplatí (S18E18)
Zpívá celá spodina (S18E14)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Pygmalion v sukni (S17E12)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Drahé pivínko (S16E07)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Patnácté Vánoce u Simpsonů (S15E07)
Návrat nezdárné matky (S15E02)
1994 Newz, The (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace