foto

David M. Stern

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 The Simpsons: Greatest Hits (video kompilace)

TV seriály

2010 Oškliví Američané (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a letadlo (S01E12)
Pan Monk a ta druhá (S01E07)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Marge - královna silnic (S10E15)
Ať žije Flanders (S10E10)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Homer na suchu (S04E16)
Selmina volba (S04E13)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Vzhůru na prázdniny (S04E01)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Láska klíčí i v ředitelně (S02E14)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Bart propadá (S02E01)
Báječná léta (TV seriál)
Dědičnost (S03E12)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Uhřík (S03E08)
Outsider (S03E06)
Zrození muže (S02E13)
další epizody (5)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Školní večírek (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace