foto

Roger Nygard

  • nar. 28.3.1962 (57 let)
    Long Lake, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Black and White
2006 Světák
2001 Suckers
The Search for John Gissing
1996 American Yakuza 2 (TV film)

TV seriály

2019 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Super Tuesday (S07E05)
Pledge (S07E03)
Iowa (S07E01)
2018 Who Is America? (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Chirurgové (TV seriál)
Harder, Better, Faster, Stronger (S14E12)
2017 Crashing (TV seriál)
The Baptism (S01E08)
Warm-Up (S01E06)
Parents (S01E05)
další epizody (4)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
A Woman First (S06E09)
Judge (S06E08)
Qatar (S06E06)
další epizody (6)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Líbat sestru (S05E09)
Kongresový ples (S05E07)
Díkůvzdání (S05E05)
2015 Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
The Yank Banker (S07E09)
The Bully (S07E05)
další epizody (4)
2014 Liga snů (TV seriál)
Ménage à Cinq (S06E12)
Man Land (S06E08)
The Hot Tub (S06E05)
další epizody (4)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
The Anchor Baby (S04E08)
další epizody (6)
2011 Liga snů (TV seriál)
St. Pete (S03E12)
The Light of Genesis (S03E10)
Thanksgiving (S03E08)
další epizody (6)
Larry, kroť se (TV seriál)
Mister Softee (S08E09)
The Bi-Sexual (S08E07)
Vow of Silence (S08E05)
další epizody (5)
2010 Liga snů (TV seriál)
Bro-Lo El Cuñado (S02E02)
2009 Larry, kroť se (TV seriál)
The Table Read (S07E09)
The Black Swan (S07E07)
Denise Handicapped (S07E05)
další epizody (5)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Therapists (S06E09)
The TiVo Guy (S06E07)
The Freak Book (S06E05)
další epizody (4)
2001 Utrpení ženatého muže (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Truth About Marriage
2011 Nature of Existence Companion Series, The
2010 Nature of Existence, The
2004 Trekkies 2
1998 Six Days in Roswell
1997 Trekkies

Režijní filmografie

Filmy

2004 CreepTales
2001 Suckers
1996 American Yakuza 2 (TV film)
1991 High Strung
1990 Tales of the Unknown

TV seriály

2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2006 The Loop (TV seriál)
The Singles Table (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Smuteční obřad (S03E04)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
Utrpení ženatého muže (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Truth About Marriage
2011 Nature of Existence Companion Series, The
2010 Nature of Existence, The
2004 Trekkies 2
1997 Trekkies

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 CreepTales
2001 Suckers
1996 American Yakuza 2 (TV film)
1990 Tales of the Unknown

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 The Truth About Marriage

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 The Truth About Marriage

Host

TV pořady

2006 Doc Talk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace