foto

Tomasz Schuchardt

  • nar. 18.9.1986 (31 let)
    Starogard Gdanski, Pomorskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Student čtvrtého ročníku na herecké fakultě Vysoké divadelní školy v Krakově. V roce 2008 se objevil v televizní produkci Tajny współpracownik (Tajný spolupracovník) režírované Krzysztofem Langem nebo ve hře Versus. W gęstwinie miast (Versus. V houští měst) uváděné v krakovském divadle Teatr Nowy, režírované Radosławem Rychlikem a v divadle S. Jaracz Theatre v Lodži ve hře Bramy raju (Brány ráje) režírované Małgorzatou Bogajewskou. Ve filmu Marcina Wrona Křtiny hraje Janka, svoji první velkou filmovou roli.

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ach spij kochanie
Bodo
Cicha noc
2015 Démon
Chemo
Karbala
2014 Kebab a horoskop
Město 44
Mur
2013 Ve jménu...
2012 Jsi bůh
Miruna (amatérský film)
2011 Místnost sebevrahů
Výmyk
2010 Křtiny

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (12)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
2010 Ratownicy (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace