foto

Wladimir Klitschko

  • nar. 25.3.1976 (42 let)
    Semipalatinsk, Kazachstán, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Wladimir Vladimirovič Klitschko sa narodil 25. marca 1976 v Semipalatinsku, na Ukrajine. Je ukrajinský boxer, olympijský víťaz a majster sveta v boxe. Je mladším bratom profesionálneho boxera Vitaliho Klitschka. V profesionálnom ringu debutoval v roku 1996. So svojím bratom dokopy vlastnia všetky tituly organizácie WBA. Zúčastnil sa množstva televíznych programov, rozhovorov a v roku 2011 o ňom a jeho bratovi natočili dokument "Kličko".

Crybaby

Herecká filmografie

Filmy

2019 Devotion
2013 Pot a krev
2007 Zajíček bez oušek
2001 Dannyho parťáci

Dokumentární

2017 Anthony Joshua: The Road to Klitschko (TV film)
Der Vertretungslehrer mit Wladimir Klitschko (TV film)
2015 Scorpions - Forever and a Day
2011 Kličko
2010 Max Schmeling What a right hand!

TV pořady

2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2007 Nachtlinie (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Die Karl Dall-Show (TV pořad)
maybrit illner (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1963 Das aktuelle Sportstudio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace