foto

Andrea Daňková

  • nar. 19.6.1992 (26 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klec (TV film)
2018 Dívka za zrcadlem (TV film)
2017 2084
Zádušní oběť (TV film)
2016 Smutný Honza (studentský film)
2014 Krásno
Ondřej (studentský film)
Osmy (TV film)
Šťastná
2011 Náplast (studentský film)
2010 Moje sestra (studentský film)

TV seriály

2019 Tři poldové a nemluvně (TV seriál)
Vodník (TV seriál)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Závody se smrtí (E10)
Krejzovi (TV seriál)
Maso za maso (E09)
Ty jsi šéf (E06)
Spi sladce, sysle (E05)
další epizody (5)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Kuchař, jeho žena a kosmonaut (S05E24)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Temný Kraj (TV seriál)
Čarodějnice (S01E01)
Policie Modrava (TV seriál)
Hajný, který zmizel (S02E06)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2014 Clona (TV seriál)
Kameraman (E07)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2015 Prima hodinka (TV pořad)
2010 Ze závislosti do nezávislosti (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace