foto

Bill Ferrell

  • nar. Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Past na rosomáka
2001 Deník princezny
2000 Pokušení
1999 Jiná láska
Modrý blesk
1998 Dead by Dawn
1993 Osudný svah v Aspenu

TV seriály

2008 Policejní odznak (TV seriál)
Game Face (S07E05)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Strach (S01E20)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Debate Camp (S04E05)
2000 City of Angels (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Ďábelský sňatek (S01E06)
Frasier (TV seriál)
Sladké sny (S05E24)
Kutil Tim (TV seriál)
Věřte nebo ne (S07E22)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
A Shot in the Dark (S06E08)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 The Naked Truth (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky