foto

Arthur Lowe

  • nar. 22.9.1915
    Hayfield, Derbyshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.4.1982 (66 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Nemocnice Britannia
1980 Comedy Tonight (TV film)
Sweet William
1979 The Lady Vanishes
The Plank (TV film)
1978 Daphne Laureola (TV film)
1977 Philby, Burgess and Maclean (TV film)
The Strange Case of the End of Civilization as We Know It
1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones
1975 School for Scandal, The (TV film)
1974 Man About the House
1973 Krvavé divadlo
Prosím žádný sex - jsme Britové
Šťastný to muž
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
Ruling Class, The
1971 Dad's Army
Hole Lot of Trouble, A
William Webb Ellis Are You Mad?
1970 Great Inimitable Mr. Dickens, The (TV film)
Holiday Startime (TV film)
Jaro a portské víno
Rise and Rise of Michael Rimmer, The
Smích z ráje
Zlomek strachu
1969 It All Goes to Show
Obývací ložnice
Voyage Round My Father, A (TV film)
1968 Kdyby...
Night with Mrs. Da Tanka, A (TV film)
1967 Bílý autobus
1965 You Must Be Joking!
1963 Ten sportovní život
1962 Go to Blazes
1960 Follow That Horse!
Lord Arthur Savile's Crime (TV film)
The Day They Robbed the Bank of England
1959 Boy and the Bridge, The
1957 Hour of Decision
Stormy Crossing
Stranger in Town
1956 Green Man, The
High Terrace
Who Done It?
1955 One Way Out
Reluctant Bride
Windfall
Woman for Joe, The
1954 Final Appointment
1951 New Mexico
1949 Floodtide
Poet's Pub
Spider and the Fly, The
Stop Press Girl
Šlechetné srdce a šlechtické korunky
1948 Londýn patří mně

TV seriály

1982 A.J. Wentworth, BA (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1979 Potter (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
1977 Cottage to Let (TV seriál)
Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Never Too Old (S09E06)
Number Engaged (S09E05)
The Miser's Hoard (S09E04)
další epizody (6)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
The Love of Three Oranges (S08E08)
1975 Dad's Army (TV seriál)
My Brother and I (S08E07)
The Face on the Poster (S08E06)
High Finance (S08E05)
další epizody (7)
1974 David Copperfield (TV seriál)
Mr. Men (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Turkey Dinner (S07E06)
The Captain's Car (S07E05)
The Godiva Affair (S07E04)
další epizody (6)
1973 Dad's Army (TV seriál)
The Recruit (S06E07)
Things That Go Bump in the Night (S06E06)
The Honourable Man (S06E05)
další epizody (7)
1972 It's Murder But Is It Art (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Time on My Hands (S05E13)
Round and Round Went the Great Big Wheel (S05E12)
A Brush with the Law (S05E11)
další epizody (13)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
1970 Dad's Army (TV seriál)
Battle of the Giants! (S04E14)
Fallen Idol (S04E13)
Uninvited Guests (S04E12)
další epizody (14)
1969 Plays of Today (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Sons of the Sea (S03E14)
No Spring for Frazer (S03E13)
Man Hunt (S03E12)
další epizody (20)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Shooting Pains (S01E06)
The Showing Up of Corporal Jones (S01E05)
The Enemy Within the Gates (S01E04)
další epizody (6)
1967 Turn Out the Lights (TV seriál)
1965 Pardon the Expression (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
All Aboard (TV seriál)
Leave It to Todhunter (TV seriál)

Dokumentární

1977 To See Such Fun

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace