foto

Del Synnott

  • nar. 17.10.1977 (41 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Great Train Robbery (TV film)
2011 Blesk
Isle of Dogs
2008 39 stupňů (TV film)
Loupež za bílého dne
2006 Jste zralí na lásku ?
Stormbreaker
Síla úderu
2005 Heidi
2002 Prďoši
Sunday (TV film)
2001 Deflation
Murphyho zákon (TV film)
Othello (TV film)
Princezna zlodějů (TV film)
2000 Command Approved
1999 Ideální muž

TV seriály

2010 The Silence (TV seriál)
Vexed (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Krev není voda (S02E03)
2003 Coming Up (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1999 Every Woman Knows a Secret (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace