foto

Sam Friend

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Sólokapr
2005 Child of Mine (TV film)
Friends and Crocodiles (TV film)
Heidi
2004 Carrie's War (TV film)
2000 Muž, který plakal

TV seriály

2001 Los Dos Bros (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace