foto

John Rogers

  • nar. Worcester, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Global Frequency (TV film)
2004 Catwoman
2003 Jádro
2002 Krvavé nebe (TV film)
2001 Psanci Ameriky

TV seriály

2015 Hráč (TV seriál)
Pilot (E01)
Knihovníci (TV seriál)
A závěrečná opona (S02E10)
A utopená kniha (S02E01)
A Vlákna osudu (S01E10)
další epizody (4)
2014 Knihovníci (TV seriál)
A Santova půlnoční pouť (S01E04)
A meč v kameni (S01E02)
A koruna krále Artuše (S01E01)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
The Rundown Job (S05E10)
The Frame-Up Job (S05E09)
další epizody (5)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
The Long Way Down Job (S04E01)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
The Rashomon Job (S03E11)
The Jailhouse Job (S03E01)
další epizody (5)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Two Live Crew Job (S02E07)
The Beantown Bailout Job (S02E01)
The Second David Job (S01E13)
další epizody (4)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Nigerian Job (S01E01)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Než zapomenu (S01E03)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Knihovníci (TV seriál)
And the Echoes of Memory (S04E12)
And the Trial of the One (S04E11)
And Some Dude Named Jeff (S04E10)
další epizody (6)
2017 Knihovníci (TV seriál)
And the Graves of Time (S04E06)
And the Bleeding Crown (S04E05)
And the Silver Screen (S04E04)
další epizody (10)
2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Trial of the Triangle (S03E06)
And the Tears of a Clown (S03E05)
And the Self-Fulfilling Prophecy (S03E04)
další epizody (6)
2015 Hráč (TV seriál)
Tell (E09)
Downtown Odds (E08)
A House Is Not a Home (E07)
další epizody (9)
Knihovníci (TV seriál)
A závěrečná opona (S02E10)
A šťastné konce (S02E09)
A okamžik spásy (S02E08)
další epizody (15)
2014 Knihovníci (TV seriál)
A jablko sváru (S01E05)
A Santova půlnoční pouť (S01E04)
A rohy rozporu (S01E03)
další epizody (5)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
The Toy Job (S05E14)
The Corkscrew Job (S05E13)
další epizody (18)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lonely Hearts Job (S04E15)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
The Girls' Night Out Job (S04E13)
další epizody (15)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
The Big Bang Job (S03E15)
The Ho Ho Ho Job (S03E14)
další epizody (22)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lost Heir Job (S02E09)
The Ice Man Job (S02E08)
The Two Live Crew Job (S02E07)
další epizody (17)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
The Miracle Job (S01E04)
The Two-Horse Job (S01E03)
další epizody (5)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The (Very) Big Bird Job (S05E01)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
The Van Gogh Job (S04E04)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Inside Job (S03E03)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Homecoming Job (S01E02)

Dokumentární

2014 Showrunners: The Art of Running a TV Show
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace