foto

Ricky Martin

  • nar. 24.12.1971 (47 let)
    San Juan, Portoriko

Biografie

Ricky Martin je především portorikánský zpěvák, který se narodil 24.12.1971 v San Juan, Portoriko, do rodiny psychologa a účetní. Má tři nevlastní sourozence z otcovy strany.

Svou hereckou kariéru začal už jako malý, a to v různých portorikánských seriálech. V roce 1993 si zahrál v seriálu GETTING BY. V letech 1994-95 se objevil v seriálu GENERAL HOSPITAL. O tři roky později si zahrál ve filmu RUKA ZABIJÁKA. V roce 2011 se objevil jako hostující hvězda v populárním Americkém seriálu GLEE, kde ztvárnil mladého učitele Španělštiny s hudebním talentem.

Martin v roce 2010 oznámil, že je homosexuál. Žije se svým partnerem s kterým vychovávají dvě děti.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2015 Helene Fischer - Weihnachten (koncert)
2007 Moje noc s GRAMMY (TV film)
2001 Ricky Martin: La Historia Video Collection
1999 Ruka zabiják
1992 Más que alcanzar una estrella

TV seriály

2018 American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Vzestup (S02E07)
Neptej se, nic neříkej (S02E05)
další epizody (5)
2012 Glee (TV seriál)
Učitel španělštiny (S03E12)
1996 Barefoot in Paradise (TV seriál)
1993 Getting By (TV seriál)
1991 Alcanzar una estrella II (TV seriál)
1987 Por siempre amigos (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2015 Taylor Swift: The 1989 World Tour Live (koncert)
2007 Ricky Martin: Black & White Tour 2007 (koncert)
2006 Unplugged: Ricky Martin (koncert)
2003 50 Sexiest Video Moments (TV film)
1999 Latin Beat, The (TV film)
Making the Video (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Ricky Martin feat. Wisin, Yandel - Fiebre (hudební videoklip)
2014 Wisin feat. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina (hudební videoklip)
1999 Ricky Martin - Livin' La Vida Loca (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 The 24th Annual Critics' Choice Awards (TV pořad)
The 25th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2018 The 75th Golden Globe Awards (TV pořad)
2017 Megyn Kelly Today (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
2014 2014 Billboard Music Awards (TV pořad)
SuperSong - Special (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
The Voice (TV pořad)
Večernij Urgant (TV pořad)
2011 The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1998 Rozjezdy pro hvězdy (TV pořad)
Tapis rouge (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 21st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace