foto

Johan Mádr

  • nar. 31.7.1994 (23 let)
    Opočno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Johan Mádr, narozen 31. července 1994 v Opočně, je český herec a moderátor. Nejvíce se do povědomí diváků dostal svou rolí Richarda v seriálu ULICE, kde se také seznámil se svou nynější přítelkyní Annou Kadeřávkovou. Johana jsme mohli vidět také v seriálu VYPRÁVĚJ a NEVIDITELNÍ. V současné době se věnuje moderování MIXXXERU na TV Óčko.

Šárka "Sarkakon" Konopiská

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Single Lady: Jízda v Óčku (TV seriál)
Potřebuju panáka! (E03)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2012 Mixxxer (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace